Ce vrea strada? Cine sa fie premier? "Iohannis are toata libertatea sa joace" Interviu cu Sorin Ionita (EFOR)

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 06:30
747 citiri
Ce vrea strada? Cine sa fie premier? "Iohannis are toata libertatea sa joace" Interviu cu Sorin Ionita (EFOR)
Foto: Expertforum.ro

Strada vrea o guvernare mai buna, cu oameni mai decenti, dar solutiile concrete trebuie sa fie aduse de factorul politic, in primul rand de viitorul premier. Nu cred ca strada va refuza un premier politic dintr-un partid, daca e un om credibil, care arata ca a inteles si ca pornim la ceva nou, afirma Sorin Ionita, presedintele Expert Forum (EFOR).

"Daca ii vor inlocui pe Oprea cu consilieri ai lui Oprea si pe Ponta cu consilieri ai lui Ponta, nu cred ca va merge mult timp. Si ar fi bine sa se renunte la absolventii Colegiului national de aparare si ai Academiei de informatii. (...) Nu mai vrem sa avem in Parlament partidul serviciilor. Noul premier nu mai trebuie sa depinda de UNPR. Noul premier poate guverna fara ei? Bine! Nu poate? Mergem la anticipate!", aratat Sorin Ionita intr-un interviu pentru Ziare.com.

Presedintele EFOR a vorbit despre cele 10 masuri urgente, cu termene, pe care cinci ONG-uri le-au inclus intr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui Iohannis: "Se ...citeste mai departe despre "Ce vrea strada? Cine sa fie premier? "Iohannis are toata libertatea sa joace" Interviu cu Sorin Ionita (EFOR)" pe Ziare.com

#proteste Colectiv, #consultari Iohannis societate civila , #Stiri Guvern