Ce va face ministrul Educatiei cu salariul majorat? "Mai intai sa-l vad..."

Sambata, 01 August 2015, ora 10:06
1057 citiri
Ce va face ministrul Educatiei cu salariul majorat? "Mai intai sa-l vad..."
Foto: gov.ro

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, intrebat ce face cu banii din majorarea salariala de care beneficiara din august demnitarii, a spus ca asteapta sa vada banii, apoi va stabili ce face cu ei, raspuns agreat si de ministrul Finantelor, care a spus zambind: "Mai intai sa-i vedem, apoi vom decide".

Ministrul Educatiei si cel al Finantelor au fost intrebati, in conferinta de presa comuna pe care au sustinut-o vineri, ce vor face cu banii in plus pe care ii vor primi din august, in urma majorarii indemnizatiilor demnitarilor, stabilita prin Ordonanta de Urgenta, in contextul in care premierul Victor Ponta a anuntat ca doneaza diferenta de salariu primita prin "faimoasa ordonanta" echipei de baschet a Clubului Steaua.

"Mai intai sa-i vad si apoi vad ce fac cu banii", a raspuns ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a agreat raspunsul lui Cimpeanu si a spus, zambind: "Are dreptate domnul ministru. Asa este, mai intai sa-i vedem, apoi vom ...citeste mai departe despre "Ce va face ministrul Educatiei cu salariul majorat? "Mai intai sa-l vad..."" pe Ziare.com

#Ministrul Educatiei salariu majorat, #salarii majorate deminitari , #Stiri Guvern