Ce spune Ponta legat de prelurea a 7.000 de refugiati de catre Romania

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 23:58
1140 citiri
Ce spune Ponta legat de prelurea a 7.000 de refugiati de catre Romania
Foto: Captura Romania TV

Un cotidian britanic a scris, joi, ca la nivelul UE s-a decis deja numarul refugiatilor ce vor fi preluati de fiecare stat, Romaniei revenindu-i aproape 7.000, invocand un document "divulgat" in presa. Pus fata in fata cu aceasta informatie, premierul Victor Ponta a declarat ca la guvernul Romaniei nu au ajuns astfel de documente.

"Nu exista la Guvernul Romaniei niciun fel de documente referitoare la aceasta cifra", a declarat joi seara Victor Ponta la Romania TV.

Acesta a recunoscut insa ca, in perioada in care interimar era Gabriel Oprea, "a existat o discutie pe aceasta tema".

Presa britanica dezvaluie planul UE: Romania, cota de 7.000 de imigranti. Marea Britanie nu primeste niciunul (Infografic)

Romaniei i-ar reveni sa primeasca 6.937 de refugiati, conform cotei sale de 3,7%, potrivit unui plan care ar fi fost intocmit de lideri europeni in vederea distribuirii a 160.000 de refugiati pe continent, scrie joi tabloidul britanic Daily Mail.

Acesta prezinta chiar si un ...citeste mai departe despre "Ce spune Ponta legat de prelurea a 7.000 de refugiati de catre Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta 7000 refugiati Romania, #Ponta 7000 imigranti Romania Daily Mail, #Ponta imigranti Romania Daily Mail , #Stiri Guvern