Ce spune Kovesi de cazul Oprescu. Primarul afla azi daca iese de dupa gratii

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 07:41
1089 citiri
Ce spune Kovesi de cazul Oprescu. Primarul afla azi daca iese de dupa gratii
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, joi seara, ca in dosarul in care este cercetat Sorin Oprescu urmarirea penala pentru anumite infractiuni va fi finalizata cat de repede, precizand ca este o cauza in care sunt fapte clasice de coruptie.

"Din punct de vedere al Directiei Nationale Anticoruptie, nu este un dosar extraordinar de complex sau un dosar care sa nu poata fi gestionat de procurorul de caz. Este un dosar in care sunt fapte clasice de coruptie.

Procurorul de caz are suficienta experienta in a investiga acest gen de infractiuni. Cred ca urmarirea penala pentru anumite infractiuni va fi finalizata cat de repede, in functie de cum poate fi administrat probatoriul", a spus Laura Codruta Kovesi, in cadrul unei emisiuni la Digi24, referitor la dosarul in care este cercetat Sorin Oprescu.

Procurorul sef al DNA a precizat ca persoana de la care Sorin Oprescu a primit cei 25.000 de euro mita are calitate de suspect in acest caz ...citeste mai departe despre "Ce spune Kovesi de cazul Oprescu. Primarul afla azi daca iese de dupa gratii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kovesi dosar DNA Oprescu , #Stiri Guvern