Ce spune Dacian Ciolos dupa ce a fost desemnat premier de Iohannis (Video)

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 17:20
986 citiri
Ce spune Dacian Ciolos dupa ce a fost desemnat premier de Iohannis (Video)
Foto: Digi24

Dacian Ciolos, fostul comisar european desemnat premier, marti, de catre presedintele Klaus Iohannis, a subliniat in discursul tinut la Palatul Cotroceni ca Romania trece printr-o perioada "cheie", motiv pentru care isi propune sa conlucreze indeaproape cu Parlamentul si sa fie un liant intre clasa politica si societate.

"Multumesc pentru incredere (...) Voi face tot ce imi sta in putinta pentru a ma ridica la nivelul increderii care mi-a fost acordata.

Trecem printr-o perioada cheie pentru societatea romaneasca, in care societatea a ajuns la un grad de maturitate care necesita o prezenta publica a Guvernului, in asa fel incat sa asigure puntea de legatura intre diferitele institutii ale statului, intre politicieni si societate", a declarat Dacian Ciolos, adaugand ca este constient ca de la noul guvern se asteapta sa "aiba urechea aplecata la cei care au idei".

Iohannis: Dacian Ciolos, premierul desemnat

Cine este Dacian Ciolos, propus de Iohannis pentru functia de ...citeste mai departe despre "Ce spune Dacian Ciolos dupa ce a fost desemnat premier de Iohannis (Video)" pe Ziare.com

#Ciolos premier Iohannis , #Stiri Guvern