Ce spune Ciolos despre amenintarile cu greva ale medicilor

Luni, 21 Martie 2016, ora 14:26
1355 citiri
Ce spune Ciolos despre amenintarile cu greva ale medicilor
Foto: Ziare.com

Prim-ministrul Dacian Ciolos a declarat, luni, la Alba-Iulia, ca e "prea devreme" sa se discute despre o eventuala majorare a veniturilor in sistemul sanitar, in conditiile in care exista un buget aprobat de Parlament la sfarsitul anului trecut, iar Guvernul nu-si permite sa dezechilibreze situatia bugetara.

Intrebat intr-o conferinta de presa daca exista fonduri la bugetul de stat pentru acoperirea majorarilor solicitate de sindicatele din sanatate, care au intrat luni in greva japoneza, prim-ministrul a subliniat ca "Guvernul trebuie sa lucreze pe un buget aprobat de Parlament".

"Cunoasteti bine bugetul care a fost aprobat de Parlament la sfarsitul anului trecut si am spus ca in acel buget trebuie sa lucram. Deci acesta e bugetul. Nu avem de unde sa luam mai mult, decat la rectificare, daca luam de la un alt domeniu.

(...) Dar marja pe care o avem, bugetara, stiti ca este foarte restransa, pentru ca, pe de o parte, s-au aplicat masurile de relaxare fiscala si, in acelasi ...citeste mai departe despre "Ce spune Ciolos despre amenintarile cu greva ale medicilor" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos medici greva, #medici amenintare greva, #revendicari sistem sanatate , #Stiri Guvern