Ce spun Dragnea si Tudose despre protestele anuntate pentru duminica

Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 16:54
883 citiri
Ce spun Dragnea si Tudose despre protestele anuntate pentru duminica
Foto: captura TV

Premierul Mihai Tudose a fost intrebat, duminica, de jurnalisti, ce mesaj are pentru cei care au anuntat ca vor protesta in cursul serii fata de masurile fiscale adoptate de Guvern, el precizand ca este "dreptul lor civic".

Romanii ies din nou in strada si protesteaza fata de modificarile fiscale: "M-am saturat sa fiu furat!"

"E dreptul lor civic", a raspuns Tudose.

El a fost prezent, duminica, impreuna cu liderul PSD Liviu Dragnea, la Congresul TSD, organizat la Romexpo.

Inaintea Congresului TSD, liderul PSD Liviu Dragnea a comentat si el protestele din ultimul timp, dar si pe cele anuntate, aratand ca protestatarii nu au toate informatiile.

Liderul PSD Liviu Dragnea a sustinut, duminica, solicitat sa spuna opinia sa despre protestele de strada generate de modificarile aduse Codului Fiscal, ca PSD isi urmareste programul de guvernare sustinut de "milioane" de romani si ca protestatarii nu au toate informatiile.

"Am auzit si eu asta (de proteste, respectiv de intentia protestatarilor de a picheta sediul PSD, n.r.) In ceea ce priveste modificarile la Codul Fiscal, noi ne urmarim programul de guvernare care a fost sustinut de milioane de romani. Este si vorba de un pachet de masuri care ajuta si cresterea veniturilor la bugetul de stat, care asigura si stabilitatea fondului de pensii, care simplifica procedurile pentru firme si care, in unele situatii, chiar mareste salariile nete pentru salariati, iar firmele nu platesc mai mult", a spus Dragnea.

"Din punctul meu de vedere, cred ca (protestatarii, n..) nu au toate informatiile", a adaugat Dragnea, care a aratat ca in toata aceasta perioada a lucrat la aceste modificari impreuna cu premierul Mihai Tudose. ...citeste mai departe despre "Ce spun Dragnea si Tudose despre protestele anuntate pentru duminica" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea Tudose proteste revolutie fiscala , #Stiri Guvern