Ce prevesteste degringolada de la Bucuresti

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 17:07
884 citiri
Ce prevesteste degringolada de la Bucuresti

Imi amintesc de un interviu in care neurochirurgul Leon Danaila povestea la Realitatea Tv, in urma cu doar cateva saptamani, cum si de ce a refuzat oferta de a prelua Ministerul Sanatatii inainte de 89.

A explicat apoi de ce nu l-ar fi interesat o astfel de functie nici dupa 1990. Ca si acum, nici atunci nu ar fi avut bani ca sa imbunatateasca sistemul, recunostea celebrul neurochirurg.

Concluzia? A ales sa-si faca meseria cum a stiut mai bine. Si a facut-o atat de bine incat poate fi un exemplu oriunde in lume, indiferent de vremuri si regimuri. Cred ca tocmai distanta scurta intre aceste declaratii si pasul facut, la 83 de ani totusi, pe listele unui partid politic lasa masca telespectatorul.

De aici, cum ar spune doctorul, disonanta cognitiva in randul celor care stiu si il cunosc pe Danaila nu doar dupa stirea care a viralizat Facebook cu poza in care neurochirurgul, in ciuda valorii si celebritatii sale, circula cu metroul. Succesul pozei in randul tinerilor pe retele de ...citeste mai departe despre "Ce prevesteste degringolada de la Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Leon Danaila PNL, #liste parlamentare PNL, #liste parlamentare PSD , #Stiri Guvern