Document exclusiv Chestionarul lui Timmermans pentru Dancila

Luni, 08 Octombrie 2018, ora 10:55
845 citiri
Document exclusiv Chestionarul lui Timmermans pentru Dancila
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Comisia Europeana urmareste cu foarte mare atentie schimbarile aduse Legilor Justitiei si Codurilor Penale din Romania si solicita lamuriri suplimentare pana la 1 noiembrie, in acord cu discutiile purtate in timpul vizitei premierului Dancila la Strasbourg, se arata in scrisoarea trimisa de prim-vicepresedintele Frans Timmermans, text obtinut in exclusivitate de Ziare.com.

In documentul adresat premierului Viorica Dancila sunt prezentate pe larg cele 18 intrebari punctuale la care autoritatile din Romania sunt invitate sa raspunda.

"Analizam amendamentele aduse acestor legi, din perspectiva conformitatii cu legislatia Uniunii Europene si am trimis intrebari precise si detaliate catre autoritatile romane, privind toate elementele care ne preocupa", a precizat inca de sambata un purtator de cuvant al CE.

Citeste mai multe despre:

Viorica Dancila, scoasa la tabla de Frans Timmermans. 18 intrebari laser, trei directive incalcateDetalii despre scrisoarea trimisa de Timmermans Vioricai Dancila: Ce este in spatele modificarii abuzului in serviciu?

Textul scrisorii adresate de Frans Timmermans premierului Viorica Dancila:

...citeste mai departe despre "Document exclusiv Chestionarul lui Timmermans pentru Dancila" pe Ziare.com

#scrisoare Timmermans Dancila , #Stiri Guvern