Ce-ar face Nicusor Dan cu parcarile, RADET si cladirile cu bulina rosie din Bucuresti

Joi, 25 Februarie 2016, ora 07:41
1171 citiri
Ce-ar face Nicusor Dan cu parcarile, RADET si cladirile cu bulina rosie din Bucuresti
Foto: Facebook/Nicusor Dan

Nu se vor rezolva lucruri peste noapte, dar trebuie sa punem un fundament la ceea ce inseamna administratia publica locala, afirma Nicusor Dan candidat la Primaria Capitalei din partea Uniunii Salvati Bucurestiul (USB).

In opinia sa, asta inseamna cadastru cu toate componentele lui, transparentizarea a tot ce inseamna circuit administrativ si act administrativ si, mai ales, transparentizarea cheltuielilor publice.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Nicusor Dan si-a prezentat solutiile pentru cateva dintre cele mai mari probleme ale Capitalei: trafic, parcari, RADET si cladiri cu bulina rosie.

"Eu cred ca ecuatia acestor alegeri este foarte simpla: oamenii s-au saturat de modul in care s-a facut politica si vor ceva nou. Pentru ca ei sa voteze ceva nou, e nevoie de notorietate si de incredere reciproca. Eu am azi o intentie de vot in jur de 20% si o notorietate in jur de 45%. Daca ajung la o notorietate de 80%, pot castiga si intr-un tur", crede Nicusor Dan.

Care... citeste mai departe despre "Ce-ar face Nicusor Dan cu parcarile, RADET si cladirile cu bulina rosie din Bucuresti Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicusor Dan Primaria Capitalei , #Stiri Guvern