Ce a spus Iohannis in Parlament: mai putine legi, fara coruptie, Romania solidara cu UE

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 11:31
960 citiri
Ce a spus Iohannis in Parlament: mai putine legi, fara coruptie, Romania solidara cu UE
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis s-a adresat plenului reunit al Parlamentului, miercuri dimineata, prilej cu care a criticat schimbarile prea dese de legi, a vorbit despre necesitatea imbunatatirii sistemului de educatie si a abordat din nou tema refugiatilor.

Astfel, seful statului a criticat, in declaratia sustinuta la inceputul sesiunii parlamentare, faptul ca economia si societatea din Romania sunt afectate de schimbarile prea dese ale legilor. In plus, a facut apel la recredibilizarea sistemului legislativ al tarii noastre.

Presedintele a adus din nou in discutie tema educatiei si cea a crizei refugiatilor, subliniind totodata si dorinta ca, la sfarsitul mandatului sau, tema coruptiei sa nu mai figureze printre preocuparile din tara noastra.

Nu in ultimul rand, si-a exprimat dorinta privind pregatirea centenarului Marii Uniri si a preluarii presedintiei Consiliului Uniunii Europene, de catre tara noastra, in 2018 si 2019.

In sala de plen, la discursul presedintelui au fost ...citeste mai departe despre "Ce a spus Iohannis in Parlament: mai putine legi, fara coruptie, Romania solidara cu UE" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis legi, #Iohannis educatie, #Iohannis criza refugiati, #Klaus Iohannis Parlament, #Iohannis discurs Parlament , #Stiri Guvern