Cazul Tariceanu si saritul peste rand. Ar trebui sa stea demnitarii la coada? - Sondaj Ziare.com

Duminica, 21 August 2016, ora 14:51
711 citiri
Cazul Tariceanu si saritul peste rand. Ar trebui sa stea demnitarii la coada? - Sondaj Ziare.com
Foto: Ziare.com

Calin Popescu Tariceanu a ajuns in atentia publicului in ultimele zile dupa ce a "sarit" o coada de vreo mie de persoane pentru a-si reinnoi permisul auto.

Explicatiile lui ulterioare si reactiile din societate au creat o controversa: oamenii cu functii inalte in stat ar trebui sa stea la coada ca orice cetatean sau postul sa le dea privilegiul de a intra in fata la ghiseu sau de a veni in afara programului normal de lucru?

Sa vedem, intai, cum au decurs lucrurile in cazul Tariceanu.

Joi dimineata, pe 11 august, Tariceanu s-a prezentat in curtea Directiei Permise din Bucuresti si a "fentat" multimea de oameni care astepta ora 08:00, pentru inceperea programului de lucru cu publicul.

Un reprezentant al institutiei l-a introdus in cladire pe usa din dos. Deschiderea programului cu publicul a fost intarziata putin, pentru ca Tariceanu sa isi termine treaba inauntru si sa poata pleca apoi fara sa fie observat de poporeni.

A doua zi, prefectul Capitalei a anuntat declansarea ...citeste mai departe despre "Cazul Tariceanu si saritul peste rand. Ar trebui sa stea demnitarii la coada? - Sondaj Ziare.com" pe Ziare.com

#Tariceanu coada permise, #sondaj demnitari coada, #Tariceanu ocolit coada permise , #Stiri Guvern