Catalin Ivan: Nu va avea loc niciun miting PSD! Liviu Dragnea e izolat, singurii aliati sunt Olguta Vasilescu si Codrin Stefanescu

Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 12:12
1121 citiri
Catalin Ivan: Nu va avea loc niciun miting PSD! Liviu Dragnea e izolat, singurii aliati sunt Olguta Vasilescu si Codrin Stefanescu
Foto: Facebook/Catalin Ivan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan afirma ca actualul lider al partidului nu mai are sustinere, iar primarii din teritoriu au transmis conducerii ca nu vor strange oameni pentru organizarea unui miting urias pentru Liviu Dragnea.

Catalin Ivan este un disident in PSD care spune. intr-un interviu acordat Ziare.com, ca mai multi oameni politici de la varf lucreaza in acest moment la un proiect de relansare a formatiunii aflate la guvernare.

Cum l-ati descrie pe Liviu Dragnea de acum, de dupa intalnirea de la Herculane?

Vad un om disperat. Vad un om dispus sa sacrifice pe absolut oricine si absolut orice, ca sa-si salveze pielea. El este un beneficiar si un exponent al "statului paralel" despre care vorbeste, incercand sa pozeze intr-o victima a sistemului pe care l-a servit si de care a beneficiat foarte multi ani.

Pe mine ma deranjeaza ca impinge PSD in aceasta nebunie si sacrifica partidul pentru a se salva pe el. Niciodata PSD nu a stat scut pana la capat, pana la disparitie pentru o persoana.

Au fost multi lideri ai PSD in functii importante care au avut probleme, partidul a dat semnale de sustinere, dar niciodata nu a riscat desfiintarea doar pentru a rezolva problemele personale ale cuiva.

Citeste mai departe despre "Catalin Ivan: Nu va avea loc niciun miting PSD! Liviu Dragnea e izolat, singurii aliati sunt Olguta Vasilescu si Codrin Stefanescu - Interviu" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PSD stat paralel, #PSD Dragnea miting, #PSD Dragnea Herculane, #Dragnea Ponta razboi , #Stiri Guvern