Candidat UDMR la europarlamentare, despre extremisti, autonomie si prioritatile in PE - Interviu

Sambata, 22 Martie 2014, ora 10:40
1764 citiri
Candidat UDMR la europarlamentare, despre extremisti, autonomie si prioritatile in PE - Interviu

Lorant Vincze, candidatul de pe pozitia a treia de pe listele UDMR pentru europarlamentare, vorbeste despre obiectivele sale, odata ajuns in Parlamentul European, despre extremismul maghiarilor, dar si despre autonomia secuilor din Romania.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Vincze, care este asistent parlamentar la Bruxelles al eurodeputatului Iuliu Winkler, spune ca protectia minoritatilor din Europa, precum si agricultura, dezvoltarea rurala si turismul reprezinta principalele obiective daca va ajunge in Parlamentul European.

Surpriza PNL de pe lista pentru europarlamentare si obiectivele sale - Interviu

De asemenea, trage un semnal de alarma asupra absorbtiei fondurilor europene de catre Romania si subliniaza ca cei din Ungaria trebuie sa respecte legislatia, Constitutia si legile Romaniei.

Lorant Vincze se afla pe locul al treilea al listei UDMR pentru alegerile europarlamentare, dupa cei doi eurodeputati ai Uniunii, Iuliu Winkler si Csaba Sogor.

UDMR si-a stabilit ...citeste mai departe despre "Candidat UDMR la europarlamentare, despre extremisti, autonomie si prioritatile in PE - Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Lorant Vincze candidat UDMR, #candidati UDRM europarlamentare, #Lorant Vincze europarlamentare, #extremism maghiari Romania, #autonomie secui Romania , #Stiri Guvern