Cand nu va mai fi Valcov ministru de Finante (Video)

Luni, 16 Martie 2015, ora 10:33
920 citiri
Cand nu va mai fi Valcov ministru de Finante (Video)
Foto: Facebook/Darius Valcov

Ministrul demisionar al Finantelor Darius Valcov a declarat, luni dimineata, ca in urmatoarele zile isi va continua munca la minister, incercand sa finalizeze Codul fiscal si Codul de procedura fiscala.

Ulterior, Guvernul va lua act de demisia sa si va pleca din functie, a mai precizat Darius Valcov, care este urmarit penal de DNA pentru luare de mita.

"Vineri am dat declaratii la DNA, mi-am sustinut nevinovatia, de vineri seara l-am anuntat pe premier de demisia mea, pentru a nu exista o imagine negativa asupra Guvernului si asupra Romaniei, duminica mi-am prezentat demisia, acum ma duc si ma ocup de Coduri", a declarat Darius Valcov.

Acesta a adaugat ca Executivul va luat act de demisia sa cel mai probabil in aceeasi zi in care va finalizat lucrarile la Codul fiscal.

Darius Valcov a precizat si duminica seara, la Antena 3, ca demisia sa din functia de ministru al Finantelor reprezinta un gest normal, pentru a nu afecta imaginea Guvernului.

Victor Ponta: Darius Valcov ...citeste mai departe despre "Cand nu va mai fi Valcov ministru de Finante (Video)" pe Ziare.com

#Darius Valcov Cod fiscal, #Darius Valcov DNA, #Darius Valcov termina Cod fiscal , #Stiri Guvern