Bunele intentii ale domnului Ciolos. Dar atat

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 07:20
817 citiri
Bunele intentii ale domnului Ciolos. Dar atat

Principial, Platforma Romania 100 lansata de premierul Dacian Ciolos este corecta. O insumare de buna intentii de la anticoruptie, la clasa politica responsabila, combatarea saraciei, echitate, Sanatate si Educatie performante.

Dar ceea ce lipseste, flagrant dupa parerea mea, din acest document, este esentialul: cum ajungem la toate acestea? Care e calea de realizare a acestor bune intentii? Care sunt jaloanele, metodele? Lipseste viziunea.

De exemplu, in Sanatate, Dacian Ciolos constata lipsurile si spune ca medicii trebuie tinuti in tara, ca trebuie eliminata coruptia din sistemul sanitar, avem nevoie de spitale si pacientul trebuie pus in centrul preocuparilor. Perfect de acord. Cum? De unde bani pentru toate acestea? Cum trebuie gandita finantarea sistemului pentru a permite asa ceva?

Sau la punctul despre "Romania competitiva" scrie ca "Romania are nevoie de o viziune de dezvoltare multianuala, care unifica resursele bugetare nationale cu fondurile europene, care... citeste mai departe despre "Bunele intentii ale domnului Ciolos. Dar atat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos Platforma Romania 100 , #Stiri Guvern