Bulgarii s-au saturat sa astepte sa fie primiti in Schengen: Nu suntem europeni de mana a doua!

Joi, 05 Martie 2015, ora 20:51
1064 citiri
Bulgarii s-au saturat sa astepte sa fie primiti in Schengen: Nu suntem europeni de mana a doua!
Foto: Euractiv

Vicepremierul bulgar Meglena Kuneva, ministrul Justitiei Hristo Ivanov si cel al Culturii Vejdi Rasidov au participat joi la lansarea campaniei nationale "Bulgaria in Schengen! A venit timpul", organizata la Muzeul de Arheologie din Sofia.

Campania a fost initiata de presedintele Partidului Socialistilor Europeni (PES), Serghei Stanisev, fiind lansata si strangerea de semnaturi pentru o declaratie de sprijin a aderarii Bulgariei la Spatiul Schengen, relateaza BTA.

"Astazi suntem cetateni ai Europei unite. Credem ca standardul dublu privind aderarea Bulgariei la Schengen este inacceptabil", se mentioneaza in declaratie.

Germania, avocatul Romaniei pentru aderarea la Schengen: "Pana la finalul anului, sigur!"

"Ca oricine altcineva din familia noastra europeana, suntem obligati sa lucram in folosul casei noastre, dar nu putem sa traim liber in ea. De aceea vrem sa spunem ca nu suntem si nu am fost niciodata europeni de mana a doua", se mai mentioneaza in document. Potrivit ...citeste mai departe despre "Bulgarii s-au saturat sa astepte sa fie primiti in Schengen: Nu suntem europeni de mana a doua!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bulgaria aderare Schengen campanie, #Bulgaria Schengen Romania separare , #Stiri Guvern