Bugetul de stat pentru anul 2002, dezbătut în Parlament. Când este așteptat votul final

Marti, 21 Decembrie 2021, ora 07:24
791 citiri
Bugetul de stat pentru anul 2002, dezbătut în Parlament. Când este așteptat votul final
Proiectele bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2022 vor intra joi în plenul Parlamentului FOTO Facebook/Senatul României

Bugetul de stat pe anul 2022 intră marţi în dezbaterea parlamentară.

Proiectul bugetului de stat şi cel al asigurărilor sociale de stat pe anul viitor au fost aprobate luni de Guvern, iar luni seara au ajuns la Parlament.

După cum au stabilit Birourile permanente reunite ale celor două Camere, senatorii şi deputaţii au termen până marţi la ora 12,00 pentru a depune amendamente la cele două proiecte.

Începând cu ora 14,00, bugetele instituţiilor vor intra în comisiile de specialitate pentru aviz, iar de la ora 18,00 în comisiile reunite de buget-finanţe.

Proiectele bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2022 vor intra joi în plenul Parlamentului, pentru dezbatere şi vot.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat luni că la dezbaterea proiectelor de buget pe 2022 din Parlament nu există, în principiu, amendamente care să influenţeze aceste bugete din partea celor care le-au propus.

Întrebat dacă PSD va avea amendamente la buget, Ciolacu a spus: "În principiu, cutumiar, nu există amendamente de influenţare a bugetului din partea celor care l-au propus. Eu mă bucur că după mult timp este primul an când avem buget conform legii".

În legătură cu nemulţumirile exprimate de liderul PNL, Florin Cîţu, despre faptul că în buget că nu s-au alocat 7% din PIB pentru investiţii, Ciolacu a menţionat că a avut această discuţie cu Florin Cîţu şi speră ca, printr-un efort comun şi un Guvern funcţional, să se atingă această ţintă. ...citeste mai departe despre "Bugetul de stat pentru anul 2002, dezbătut în Parlament. Când este așteptat votul final" pe Ziare.com

#bugetul de stat, #2022, #Parlament , #Stiri Guvern