Blaga vrea fonduri de campanie de la candidati: Nu vine un avion de pe Luna sa aduca bani la PNL!

Vineri, 09 Septembrie 2016, ora 16:00
2741 citiri
Blaga vrea fonduri de campanie de la candidati: Nu vine un avion de pe Luna sa aduca bani la PNL!
Foto: Facebook / Vasile Blaga

Vasile Blaga sustine ca politicienii care vor candida pe locuri eligibile la alegerile parlamentare trebuie sa sustina si campania electorala, pentru ca "nu vine un avion de pe Luna sa aduca bani la PNL".

Copresedintele PNL a mai spus ca urmeaza sa se stabileasca si cat va fi contributia fiecaruia, precizand ca liberalii vor definitiva listele in jurul datei de 25 septembrie.

Blaga a anuntat, vineri, dupa deschiderea Scolii de Vara a PNL de la Eforie Nord, ca fiecare organizatie locala isi va stabili lista cu candidati pentru alegerile parlamentare, apoi acestea vor fi aprobate de catre conducerea centrala a partidului.

Intrebat de jurnalisti daca politicieni de la centru vor candida in teritoriu, Blaga a spus ca numarul acestora va fi redus.

"Sunt prea putini oameni de la centru care vor candida in judete. Unii dintre ei au mai facut-o, nu candideaza pentru prima data. Chiar daca lucreaza in Bucuresti, au candidat in judete. Politica este una simpla: fiecare organizatie ...citeste mai departe despre "Blaga vrea fonduri de campanie de la candidati: Nu vine un avion de pe Luna sa aduca bani la PNL!" pe Ziare.com

#Blaga bani candidati liste alegeri, #liste candidati PNL alegeri parlamentare , #Stiri Guvern