Blaga: In Teleorman, la Dragnea acasa, a fost cea mai mare scadere economica

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 19:07
1066 citiri
Blaga: In Teleorman, la Dragnea acasa, a fost cea mai mare scadere economica
Foto: captura video Facebook/PNL

Copresedintele PNL Vasile Blaga afirma ca in Moldova si Oltenia, unde PSD guverneaza neintrerupt de 25 de ani, numarul somerilor este ridicat, iar salariile sunt mai mici decat in judete conduse de liberali.

Blaga sustine ca anul trecut, in timp ce in Romania a fost crestere economica de 3,7%, in Teleorman, "acasa la Dragnea", "a fost cea mai mare scadere economica".

Vasile Blaga a declarat, sambata, la Constanta, la Liga Alesilor Locali a PNL, ca un vot de dreapta "care nu vine inspre PNL" la alegerile locale este de fapt un vot pentru PSD.

Liga Alesilor Locali ai PNL declara razboi Legii incompatibilitatilor

"PNL este singurul partid din Romania care poate si va invinge PSD. Asta nu e aroganta, este un adevar. PNL este campionul dreptei in Romania si sa nu se supere ceilalti, un vot de dreapta care nu vine spre PNL este un vot dat PSD", a afirmat Vasile Blaga.

El a mai spus ca in judetele unde au guvernat liberalii "nivelul calitatii vietii oamenilor este ridicat", la ...citeste mai departe despre "Blaga: In Teleorman, la Dragnea acasa, a fost cea mai mare scadere economica" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Blaga Dragnea scadere economica Teleorman , #Stiri Guvern