Bilantul lui Ciolos: Ce a facut guvernul tehnocrat intr-un an la conducerea Romaniei

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 12:36
969 citiri
Bilantul lui Ciolos: Ce a facut guvernul tehnocrat intr-un an la conducerea Romaniei
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Guvernul Ciolos a prezentat, joi, raportul dupa un an de guvernare, punctand cele mai importante masuri luate in diverse domenii de la preluarea mandatului si cele mai bune rezultate obtinute.

"Obiectivul principal al acestui guvern a fost asigurarea stabilitatii politice si economice a tarii", a subliniat premierul Dacian Ciolos, adaugand ca este la conducerea unui "guvern care nu minte, un guvern care nu este corupt, un guvern care nu adopta politici publice din ratiuni populiste, un guvern care lucreaza numai in interesul public".

Totodata, premierul a recunoscut ca s-au facut si anumite greseli, pe care si le-a asumat si le-a corectat, in timp ce pentru alte proiecte ar fi fost nevoie "de mai mult sprijin politic sau, pur si simplu, de mai mult timp".

Raportul este structurat pe cateva teme prioritare:

O guvernare responsabilaMasuri active de angajare si creare de locuri de muncaO societate prospera este educata si sanatoasaMasuri concrete dupa tragedia de la ...citeste mai departe despre "Bilantul lui Ciolos: Ce a facut guvernul tehnocrat intr-un an la conducerea Romaniei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bilant guvern Ciolos, #raport mandat guvern Ciolos , #Stiri Guvern