Bilantul la 6 luni al Guvernului Ciolos: Un mandat plin de concesii si controverse

Marti, 17 Mai 2016, ora 08:49
973 citiri
Bilantul la 6 luni al Guvernului Ciolos: Un mandat plin de concesii si controverse
Foto: Arhiva Ziare.com

De la preluarea mandatului de premier, independent politic, dependent insa de sustinerea unei majoritati parlamentare, Ciolos a evitat sa-si ostilizeze partidele, dar si opinia publica, fiind receptiv la solicitarile de a veni in fata Legislativului si dispus la concesii, incepand chiar cu programul de guvernare.

In urma cu sase luni, pe fondul demisiei lui Victor Ponta din fruntea Executivului ca urmare a protestelor declansate de tragedia de la Colectiv, presedintele Klaus Iohannis il nominaliza pe fostul comisar european Dacian Ciolos pentru a forma un nou cabinet, un executiv format din tehnocrati.

La 15 noiembrie 2015, Dacian Ciolos a prezentat lista ministrilor propusi, 22 la numar.

Nici nu trecuse de etapa parlamentara, ca Dacian Ciolos a fost nevoit sa retraga doua dintre persoanele nominalizate initial - Andrei Baciu de la Ministerul Sanatatii, respectiv Cristina Guseth de la Ministerul Justitiei.

Dacian Ciolos explica de ce a renuntat la ministrul-fotomodel. N-are ...citeste mai departe despre "Bilantul la 6 luni al Guvernului Ciolos: Un mandat plin de concesii si controverse" pe Ziare.com

#bilant guvern Ciolos , #Stiri Guvern