Basescu vrea sa-si cultive singur terenul de la Nana: A mers sa caute utilaje agricole (Foto)

Sambata, 05 Noiembrie 2016, ora 16:37
933 citiri
Basescu vrea sa-si cultive singur terenul de la Nana: A mers sa caute utilaje agricole (Foto)
Foto: Arhiva Facebook/Traian Basescu

Liderul PMP Traian Basescu a vizitat, sambata, Targul Indagra, unde a facut poze cu vizitatorii, el aratand ca este interesat in special de utilaje agricole, pentru ca doreste sa isi exploateze singur terenul de 280 de hectare de la Nana, din judetul Calarasi.

Insotit de presedintii executivi ai PMP, Valeriu Steriu si Eugen Tomac, Traian Basescu s-a plimbat pe la toate standurile cu utilaje, el marturisind ca doreste sa isi cultive singur terenul din judetul Calarasi. S-a urcat chiar si pe doua combine, pentru a vedea ce tehnologie folosesc.

Liderul PMP a primit mai multe sfaturi de la producatorii de utilaje, si chiar a primit oferta de la un director de firma de a-i face o analiza privind modul in care sa scoata o recolta cat mai buna pe terenul de la Nana.

Basescu a fost oprit de oameni, care au dorit sa faca poze cu el si selfie-uri. Cei mai multi au dorit sa pastreze o amintire cu fostul sef al statului, iar acesta s-a fotografiat cu copii in brate si alaturi de ...citeste mai departe despre "Basescu vrea sa-si cultive singur terenul de la Nana: A mers sa caute utilaje agricole (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Traian Basescu teren Nana Indagra utilaje , #Stiri Guvern