Basescu revine in politica: Vreau sa fiu partenerul PMP - cum si-a aparat mandatele de la Cotroceni (Video)

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 14:35
1154 citiri
Basescu revine in politica: Vreau sa fiu partenerul PMP - cum si-a aparat mandatele de la Cotroceni (Video)
Foto: B1 TV

Fostul presedinte Traian Basescu a tinut un discurs la Congresul PMP, in care a vorbit despre prioritatile pe care ar trebui sa le aiba acest partid la inceput de drum. De asemenea, el a profitat de ocazie a se relansa in viata politica si pentru a-si "apara mandatul".

"Multumesc conducerii partidului pentru invitatia de a participa la acest congres. Este adevarat ca, presedinte fiind, am inteles ca Romania are nevoie de un partid nou, care sa nu poata fi acuzat de compromisurile trecutului, in cei 25 de ani de tranzitie, care sa poata genera in mod categorit speranta", a declarat fostul sef de stat, in aplauzeze membrilor PMP prezenti in sala din Palatul Parlamentului.

Traian Basescu a precizat ca PMP a trecut prin doua alegeri, europarlamentare si prezidentiale, si faptul ca a depasit pragul la ambele este un lucru "exceptional".

"Ma uitam la ultimele evolutii din presa, care considera PMP ingropat, dar iata ca azi sunteti in congres cu un numar de invitati care poate fi de ...citeste mai departe despre "Basescu revine in politica: Vreau sa fiu partenerul PMP - cum si-a aparat mandatele de la Cotroceni (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Basescu Congres PMP, #Basescu justitie, #Basescu mandat, #Basescu pact Armata , #Stiri Guvern