Basescu nu se leapada de Udrea: Am incredere in ea si in justitie

Duminica, 01 Martie 2015, ora 15:16
962 citiri
Basescu nu se leapada de Udrea: Am incredere in ea si in justitie
Foto: B1Tv

Fostul presedinte Traian Basescu a facut duminica o vizita la sediul Partidului Miscarea Populara, aratandu-si inca o data sustinerea pentru Elena Udrea, aflata acum in arest preventiv in dosarul Gala Bute.

"Un singur lucru il repet pana cand acest proces se va termina la ultima sa instanta: Am incredere in justitie si am incredere in Elena Udrea! Ca a aparut vremea denuntatorilor... vom vedea. Dar eu am multe experiente cu oamenii care spuneau 'm-a trimis Basescu', 'mi-a spus Basescu'", le-a spus fostul sef al statului jurnalistilor.

Nu este prima oara cand Traian Basescu isi arata sprijinul pentru Elena Udrea. Prima oara fostul sef al statului a spus ca ii e alaturi si are incredere in ea la Congresul PMP, la inceputul lunii februrie.

Atunci Basescu i-a multumit Elenai Udrea, desi aceasta nu era in prezenta, pentru tot ce a facut pentru PMP si a spus ca spera "sa se bucure de conditii corecte ca sa se poata aparea si sper sa-mi confirme inca o data ca este un om ...citeste mai departe despre "Basescu nu se leapada de Udrea: Am incredere in ea si in justitie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Basescu Udrea incredere , #Stiri Guvern