Basescu neaga ca ar avea firme inregistrate in Panama: Antena 3 si RomaniaTV, expresia mizeriei in jurnalism

Duminica, 15 Februarie 2015, ora 08:27
1123 citiri
Basescu neaga ca ar avea firme inregistrate in Panama: Antena 3 si RomaniaTV, expresia mizeriei in jurnalism
Foto: Facebook/Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu neaga, intr-o postare pe Facebook, ca ar avea firme inregistrate in Panama si critica Antena 3 si Romania TV in legatura cu difuzarea unor astfel de informatii, pe care le considera parte a unor "campanii mincionoase".

"Antena 3 si RomaniaTV sunt, in opinia mea, expresia profunda a mizeriei in jurnalism. Sa sugerezi ca as avea firme inregistrate in Panama reprezinta o minciuna. Declar pentru orice roman interesat ca nu am avut niciodata si nici nu am firme sau conturi bancare in strainatate", afirma Basescu, intr-o postare pe Facebook.

El sustine ca televiziunile mentionate duc "o campanie furibunda de denigrare" impotriva sa.

"Faptul ca tandemul Antena 3/RomaniaTV duce o campanie furibunda de denigrare impotriva mea imi arata ca v-au deranjat cumplit procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc in ultimii 10 ani si care, dupa cum constatati, sunt greu de intors. Patronii vostri, Voiculescu si Ghita si-au dorit ca Romania sa fie ...citeste mai departe despre "Basescu neaga ca ar avea firme inregistrate in Panama: Antena 3 si RomaniaTV, expresia mizeriei in jurnalism" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Traian Basescu firme Panama, #Basescu jurnalism Antena 3, #Basescu campanii mincinoase , #Stiri Guvern