Basescu, invitat special la Congresul PPE: Politica europeana privind migratia doar aduce alti refugiati in UE

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 19:41
1218 citiri
Basescu, invitat special la Congresul PPE: Politica europeana privind migratia doar aduce alti refugiati in UE
Foto: B1TV

Traian Basescu va participa la Congresul PPE, care are loc saptamana aceasta la Madrid, ocazie cu care va avea o serie de discutii bilaterale in care va aborda problema refugiatilor si situatia critica din Republica Moldova.

Marti seara, la sediul PMP, fostul presedinte al Romaniei a declarat ca va participa la congresul PPE care se va desfasura marti si miercuri la Madrid in calitate de "invitat special al presedintelui PPE, Joseph Daul", si nu va merge impreuna cu delegatia PMP.

Totodata, Traian Basescu a precizat ca va avea o serie de intalniri bilaterale, inclusiv cu ministrul de Interne italian, cu comisarul pentru extindere si cu comisarul european pentru migratie.

"Obiectivul meu cu ocazia acestor intalniri este sa explic in mod categoric faptul ca nu consideram potrivita politica lansata de Consiliul European si acceptata de Parlamentul European a cotelor pentru repartizarea migrantilor, eu considerand ca aceasta nu face decat sa stimuleze venirea de noi migranti (...) ...citeste mai departe despre "Basescu, invitat special la Congresul PPE: Politica europeana privind migratia doar aduce alti refugiati in UE" pe Ziare.com

#Basescu congres PPE Madrid, #Basescu discutii comisari refugiati, #Basescu Moldova , #Stiri Guvern