Basescu, front comun cu Tariceanu pe RTV impotriva DNA: Kovesi minte, intrece orice masura

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 22:27
1103 citiri
Basescu, front comun cu Tariceanu pe RTV impotriva DNA: Kovesi minte, intrece orice masura

Fostul sef al statului Traian Basescu a declarat, duminica, referitor la afirmatia procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, despre decizia CCR in privinta abuzului in serviciu, ca i se pare o declaratie "socanta", acuzand-o pe sefa DNA ca minte atunci cand spune ca oamenii politici dezincrimineaza aceasta infractiune.

"Este, pentru mine, socanta declaratia doamnei Kovesi. Eu n-am vazut inca un inalt demnitar al statului roman sa minta cu atata nonsalanta. Deci doamna Kovesi vorbeste de dezincriminarea abuzului in serviciu, or nimeni nu a cerut asta. (...) Este o mare minciuna pe care doamna o spune public. (...) Daca nu eu, poate a cerut-o Tariceanu, poate a cerut-o Ponta si nu stiu eu, poate a cerut-o Dragnea, dar e o mare minciuna pe care doamna o spune public. Nimeni nu a vorbit de dezincriminare", a declarat Traian Basescu, duminica seara la RTV, informeaza News.ro.

Tariceanu, atac la DNA si SRI: Au devenit o supra-putere oculta si irationala (Video)

Fostul sef al ...citeste mai departe despre "Basescu, front comun cu Tariceanu pe RTV impotriva DNA: Kovesi minte, intrece orice masura" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Basescu atac DNA, #Basescu atac Kovesi, #Basescu anchetat DNA , #Stiri Guvern