Basescu e sigur ca intra in Parlament si anunta ca lupta pentru Unire. A dezvaluit cele doua mari "taine" ale Romaniei

Duminica, 06 Noiembrie 2016, ora 16:01
1193 citiri
Basescu e sigur ca intra in Parlament si anunta ca lupta pentru Unire. A dezvaluit cele doua mari "taine" ale Romaniei
Foto: Facebook Traian Basescu

Presedintele PMP, Traian Basescu, a anuntat, duminica, in cadrul evenimentului de lansare a candidatilor partidului la alegerile parlamentare, sloganul si obiectivele partidului.

Astfel, sloganul PMP in campanie este "Lupt pentru Romania", iar obiectivul principal, unirea cu Republica Moldova. De asemenea, PMP isi propune intrarea in Parlament.

In fata a cateva mii de participanti, adunati la Sala Palatului, Traian Basescu s-a declarat impresionat de entuziasmul din sala, spunand ca nu a mai vazut asa ceva de pe vremea PDL, "cand exista acest partid minunat".

"Nu am crezut ca voi mai vedea aceasta sala plina cu oameni plini de entuziasm, si asta arata ca nu am gresit incercand constructia unui partid nou", a spus Traian Basescu, acuzand "sistemul" ca nu isi doreste intrarea PMP in Parlament.

"Vor avea o deceptie grava, PMP va intra in Parlament cu un scor foarte bun, si asta cu certitudine nu datorita mie, ci eforturilor voastre. Sloganul nostru in aceasta campanie este ...citeste mai departe despre "Basescu e sigur ca intra in Parlament si anunta ca lupta pentru Unire. A dezvaluit cele doua mari "taine" ale Romaniei" pe Ziare.com

#lansare candidati PMP, #PMP slogan obiectiv, #Basescu Unire, #Basescu taine Romania , #Stiri Guvern