Basescu, de la Berlin: Avem inca probleme cu selectarea politicienilor care ajung in Parlament

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 19:44
1123 citiri
Basescu, de la Berlin: Avem inca probleme cu selectarea politicienilor care ajung in Parlament

Presedintele Traian Basescu, aflat vineri intr-o vizita de lucru la Berlin, a declarat ca Romania are inca probleme cu selectarea politicienilor care ajung in Parlament.

Presedintele a mai declarat si ca stie ca statul de drept din Romania este un subiect larg dezbatut in Uniunea Europeana, relateaza Realitatea TV, citand agentia de stiri Mediafax.

"Inca avem probleme in selectarea oamenilor politici care ajung in Parlament. Partidele inca nu au responsabilitatea selectiei celor mai buni oameni pe care ii au la dispozitie. Convingerea mea este ca lectiile ultimilor doi ani pentru actuala majoritate parlamentara vor duce la o revolutionare a modului de selectare a oamenilor politici", a declarat Traian Basescu la Berlin.

Basescu: Obiectivul nostru este sa intram in zona euro in 2018 - 2019

De asemenea, liderul de la Bucuresti a apreciat si ca relatia Romaniei cu Germania este una excelenta din punct de vedere politic.

"Au fost majoritati parlamentare care au incercat sa ...citeste mai departe despre "Basescu, de la Berlin: Avem inca probleme cu selectarea politicienilor care ajung in Parlament" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Traian Basescu declaratii Berlin, #Basescu selectare politicieni Parlament, #Basescu vizita lucru Germania , #Stiri Guvern