Guvernul, convocat la Cotroceni - intalnirea s-a terminat, se asteapta declaratii

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 13:48
1172 citiri
Guvernul, convocat la Cotroceni - intalnirea s-a terminat, se asteapta declaratii

Sedinta de Guvern la care au participat presedintele Traian Basescu, premierul Emil Boc dar si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, s-a incheiat dupa aproximativ doua ore de dezbateri, care au avut ca tema principala prognoza economica pentru perioada urmatoare.

Traian Basescu urmeaza sa sustina o declaratie de presa pe aceasta tema, la ora 17,30.

Prim ministrul Emil Boc a confirmat prezenta guvernatorului BNR la aceasta intalnire, potrivit Antena 3.

Presedintele Traian Basescu i-a convocat la Cotroceni pe ministrii Cabinetului Boc, luni, la ora 10. Seful statului a prezentat in cadrul intalnirii concluziile de la Consiliului European de toamna, asa cum a promis duminica, intr-o declaratie de presa de la Bruxelles.

Sulfina Barbu, Anca Boagiu si Ion Ariton sunt doar cativa dintre membrii care au fost prezenti la intalnirea de astazi.

Duminica, Traian Basescu declara ca i-a atentionat pe oficialii europeni asupra necesitatii ca programul de recapitalizare a bancilor sa ia in considerare mentinerea nivelului de expunere a bancilor din zona euro pe piata romaneasca.

Cu toate acestea, el i-a felicitat pentru responsabilitatea de care au dat dovada statele din zona euro.

"Este de admirat responsabilitatea pe care si-au asumat-o statele din grupul euro, care platesc din bani publici pentru cei care au gresit. In general, toti ar trebui sa privim cu multa seriozitate deciziile lor chiar daca, trebuie sa o spunem, Romania sufera din cauza intarzierilor, care au creat probleme serioase", a declarat, duminica, seful statului.

#Traian Basescu Guvern, #convocare Guvern Basescu, #Guvern concluzii Consiliu European , #Stiri Guvern