Bani de la buget pentru o Academie de casa a PSD: Cat castiga un "om de stiinta" de la AOSR

Marti, 15 Decembrie 2015, ora 13:15
985 citiri
Bani de la buget pentru o Academie de casa a PSD: Cat castiga un "om de stiinta" de la AOSR
Foto: Arhiva Ziare.com

Comisiile parlamentare au votat bugetul Ministerului Educatiei cu un singur amendament, care prevede ca peste 6 milioane de lei vor ajunge la Academia Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR), condusa de apropiati ai PSD. Amendamentul a fost propus de Ecaterina Andronescu (PSD) si sustinut de Anghel Stanciu (PSD), amandoi membri in conducerea academiei.

Initial, Guvernul Ciolos a prevazut ca banii vor fi gestionati prin intermediul Ministerului Educatiei, insa senatorul PSD Ecaterina Andronescu a cerut fila de buget separata pentru AOSR, iar parlamentarii din comisii au aprobat.

"In lege se facea finantarea AOSR, unde Anghel Stanciu este personaj cheie, prin Ministerul Educatiei. Si atunci doamna Andronescu a propus un amendament, astfel ca pentru anul 2016 sa se treaca la finantare directa. Pe proiectul de buget al Guvernului figureaza finantarea AOSR prin minister, iar doamna a propus ca suma ce ii revine AOSR sa se treaca direct, fiindca ei sunt ordonatori principali de credite ...citeste mai departe despre "Bani de la buget pentru o Academie de casa a PSD: Cat castiga un "om de stiinta" de la AOSR" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ecaterina Andronescu Academia Oamenilor Stiinte, #Andronescu amendament buget AOSR , #Stiri Guvern