AZI incepe campania pentru locale: Cine sunt cei 12 candidati la Primaria Capitalei

Joi, 05 Mai 2016, ora 07:33
959 citiri
AZI incepe campania pentru locale: Cine sunt cei 12 candidati la Primaria Capitalei
Foto: Ziare.com

Campania electorala pentru alegerile locale din 5 iunie incepe joi, iar pentru Primaria Capitalei au ramas in cursa 12 candidati.

Printre acestia se numara un singur independent.

Niciunul dintre fostii primari ai Capitalei nu candideaza, asa ca Bucurestiul va avea un edil nou-nout dupa mai bine de 7 ani de mandate Sorin Oprescu.

Alte trei candidaturi la Primaria Capitalei au fost respinse. 12 candidati au ramas in cursa

Iata care sunt cei 12 candidati:

Gabriela Firea (PSD). Senatorul social-democrat este optiunea partidului sau pentru Primaria Capitalei, dupa ce PSD l-a sustinut mai mult sau mai putin oficial, in ultimele doua alegeri, pe independentul Sorin Oprescu.

In varsta de 43 de ani, Gabriela Firea este casatorita cu Florentin Pandele, primarul celui mai mare oras al judetului Ilfov, Voluntari. Pandele, ales din partea PSD, a anuntat insa ca va candida independent.

Gabriela Firea: Fiecare femeie poate fi numita o menajera. Un om corect nu are de ce sa se ...citeste mai departe despre "AZI incepe campania pentru locale: Cine sunt cei 12 candidati la Primaria Capitalei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#candidati Primaria Capitalei, #prezentare candidati Bucuresti, #candidati primarie Bucuresti, #alegeri locale Bucuresti , #Stiri Guvern