Avem ministru nou la Sanatate: Iohannis a dat unda verde pentru Vlad Voiculescu

Vineri, 20 Mai 2016, ora 11:41
3087 citiri
Avem ministru nou la Sanatate: Iohannis a dat unda verde pentru Vlad Voiculescu
Foto: Facebook / Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, propus de premierul Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii si acceptat de presedintele Klaus Iohannis, va depune juramantul vineri, la ora 14:00, la Palatul Cotroceni.

Surse guvernamentale au anuntat inca de marti ca Vlad Voiculescu este sustinut de premierul Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii, dupa demisia lui Patriciu Achimas Cadariu, inregistrata in urma cu 10 zile in contextul scandalului dezinfectantilor diluati.

Pana in prezent interimatul la Sanatate a fost detinut chiar de seful Executivului.

Joi seara, intr-o emisiune de televiziune, premierul Dacian Ciolos a declarat ca a avut in vedere doua persoane diferite pentru aceasta pozitie in guvern, un medic de cariera si pe cineva din afara sistemului, si a decis sa isi asume riscul de a-l propune pe Vlad Voiculescu, "care este un economist cu experienta de management in sistemul financiar, dar care de cativa ani de zile a avut ocazia sa cunoasca bine sistemul medical".

Ciolos ...citeste mai departe despre "Avem ministru nou la Sanatate: Iohannis a dat unda verde pentru Vlad Voiculescu" pe Ziare.com

#Vlad Voiculescu juramant ministrul Sanatatii , #Stiri Guvern