Audieri in Parlament in scandalul Panama Papers: Ce vor sa afle alesii romani

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 12:29
1420 citiri
Audieri in Parlament in scandalul Panama Papers: Ce vor sa afle alesii romani
Foto: Arhiva Facebook/ Camera Deputatilor

Deputatul Gheorghe Ialomitianu a anuntat, miercuri, ca, saptamana viitoare, in Comisia de buget-finante vor fi chemati pentru o discutie presedintele ANAF, Dragos Doros, si presedintele Oficiului National de Prevenire si Combatare a Spalarii Banilor, Neculae Plaiasu, pe tema scandalului Panama Pampers.

Gheorghe Ialomitianu a precizat ca membrii Comisiei de buget-finante doresc sa stie ce masuri iau aceste institutii pentru prevenirea spalarii banilor.

"Trebuie sa avem o reactie, mai ales ca sunt persoane din Romania care au infiintat firme in Panama si sunt convins ca multe tranzactii le-au derulat prin aceste firme, iar Fiscul roman si Oficiul pentru Combaterea Spalarii Banilor nu stiu de aceste tranzactii", a afirmat deputatul PNL.

El a mentionat ca este posibil sa fie vorba, in aceste cazuri, despre evaziune fiscala si spalare de bani.

"Spunea o persoana care a deschis conturi in Panama ca vrea sa plateasca impozite mai mici. Problema este a transparentei, pentru ca s-ar ...citeste mai departe despre "Audieri in Parlament in scandalul Panama Papers: Ce vor sa afle alesii romani" pe Ziare.com

#Panama Papers Romania evaziune, #Fisc combatere spalare bani audieri Parlament , #Stiri Guvern