Atacul lui Ponta la Iohannis pe retrimiterea Codului Fiscal a creat haos la PMP

Luni, 20 Iulie 2015, ora 17:18
1130 citiri
Atacul lui Ponta la Iohannis pe retrimiterea Codului Fiscal a creat haos la PMP
Foto: Facebook/ Eugen Tomac

Presdintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, sustine ca este o "prostie" afirmatia lui Victor Ponta privind un "ordin executat" de Klaus Iohannis dupa respingerea Codului Fiscal.

Cu o zi inainte, insa, un comunicat al partidului pe care il conduce transmitea ca seful statului ar trebui sa clarifice "acuzatiile de inalta tradare".

"Ponta, aflandu-se pe faras, scoate perla dupa perla, ultima prostie fiind cea legata de ordinul executat de Iohannis privind respingerea Codului Fiscal.

Daca arata cu degetul spre Cotroceni si spune ca s-a ordonat din afara sa nu fie promulgat Codul Fiscal, poate ne spune si noua, totusi, cine i-a 'ordonat' lui sa stearga cele 500.000.000 $, datorii ale kazahilor, sau de ce nu, cine i-a ordonat sa ridice in Bucuresti cea mai mare moschee din Europa!", a scris Eugen Tomac, pentru Stiripesurse.ro.

Iohannis, somat sa clarifice "acuzatiile de inalta tradare"

De asemenea, deputatul de diaspora il critica atat pe presedinte, cat si pe ...citeste mai departe despre "Atacul lui Ponta la Iohannis pe retrimiterea Codului Fiscal a creat haos la PMP" pe Ziare.com

#Eugen Tomac Ponta Iohannis, #Tomac Ponta Cod Fiscal , #Stiri Guvern