Antonescu scade sub Basescu la incredere. PNL, sub PDL la europarlamentare - sondaj CSOP

Sambata, 28 Decembrie 2013, ora 13:40
1453 citiri
Antonescu scade sub Basescu la incredere. PNL, sub PDL la europarlamentare - sondaj CSOP
Foto: e-politic.ro

Nivelul increderii populatiei in presedintele Basescu a crescut, in timp ce cota lui Crin Antonescu e in scadere. USL se mentine insa in preferintele populatiei, cu 54%.

Romania merge intr-o directie gresita cred 70% dintre cetatenii Romaniei, insa nivelul suportului pentru guvernarea USL se mentine la cote inalte, la 54%, potrivit unui sondaj CSOP pe luna decembrie, remis Ziare.com.

13% dintre respondenti sunt interesati de politica, 53% sunt complet neinteresati, dar 30% sunt totusi atenti la stirile politice. Biserica se bucura de increderea a 62% dintre respondenti, iar armata a 53%, pe cand primariile locale au obtinut un scor de 41%.

La mijlocul clasamentului acestui capitol sunt Presedintia, cu 11%, Guvernul, cu 13%, si Parlamentul, cu 11%. Justitia aduna un procent crescut, de 23%.

La capitolul incredere in personalitati politice, Mugur Isarescu conduce cu 27%, urmat de Victor Ponta, 23%, Klaus Johannis, 19%, si Sorin Oprescu 18%. Traian Basescu are 16%, iar Crin ...citeste mai departe despre "Antonescu scade sub Basescu la incredere. PNL, sub PDL la europarlamentare - sondaj CSOP" pe Ziare.com

#Sondaj CSOP partide basescu Antonescu, #sondaj CSOP decembrie scadere Ponta, #sondaj decembrie scadere Antonescu , #Stiri Guvern