Antonescu: PNL nu face aliante si nu discuta cu Basescu despre reunificarea dreptei

Duminica, 04 Mai 2014, ora 15:02
1773 citiri
Antonescu: PNL nu face aliante si nu discuta cu Basescu despre reunificarea dreptei

PNL nu va face niciun fel de aliante dupa "esecul USL", ci se va concentra pe obiective si proiecte care, la un moment dat, ar putea fi convergente cu ale altor partide politice, a declarat duminica, la Suceava, presedintele PNL Crin Antonescu.

"Nu vad, nu ne vedem aliati cu nimeni in sensul unei aliante institutionale de tip Alianta D.A. sau USL. Din multe motive PNL este rezervat fata de noi aliante. Eu cred ca si increderea cetatenilor romani in aliante, dupa esecul USL, in care atatea sperante si-au pus si ne-am pus, a scazut.

Cred insa ca nu trebuie sa ai aliante politice constituite, ci trebuie sa ai obiective, teme, proiecte care, daca intereseaza mai multe forte politice, pot avea o actiune convergenta in acest sens", a spus Antonescu, subliniind ca este exclus dintr-o astfel de discutie presedintele Traian Basescu.

In eventualitatea unor actiuni politice comune, Antonescu a spus ca va purta discutii cu reprezentantii unor partide ...citeste mai departe despre "Antonescu: PNL nu face aliante si nu discuta cu Basescu despre reunificarea dreptei" pe Ziare.com

#Crin Antonescu alianta Traian Basescu, #Crin Antonescu alianta PDL , #Stiri Guvern