Ana Birchall, propusa la Ministerul Afacerilor Europene: Romania este gradina Maicii Domnului

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 11:21
1890 citiri
Ana Birchall, propusa la Ministerul Afacerilor Europene: Romania este gradina Maicii Domnului
Foto: Facebook/Ana Birchall

Ana Birchall, propusa ministru delegat pentru Afaceri Europene si care a primit aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate ale Parlament, a anuntat ca urmatorul proiect de tara al Romaniei, dupa "aderarea la UE si integrarea in NATO", este asigurarea presedintiei Uniunii Europene "imediat dupa aniversarea centenarului Marii Uniri".

"Preluarea primei presedintii a Uniunii Europene in 2019, imediat dupa aniversarea centenarului Marii Uniri va reprezenta o oportunitate pentru crearea unui profil european consolidat al Romaniei (...) Practic, vorbim de cel mai important proiect post-aderare care va trebui sustinut de toate fortele politice din Romania", le-a spus Birchall senatorilor si deputatilor din comisiile parlamentare.

Vezi cum decurg audierile noilor ministri in comisiile parlamentare.

Birchall a fost intrerupta insa de presedintele Comisiei de afaceri europene din Senat, Gabriela Cretu, care a dorit sa impuna liniste, amenintand cu evacuarea salii.

"Exista un ...citeste mai departe despre "Ana Birchall, propusa la Ministerul Afacerilor Europene: Romania este gradina Maicii Domnului" pe Ziare.com

#Ana Birchall comisii Parlament, #Ana Birchall ministru, #Ana Birchall Guvern , #Stiri Guvern