Ambasadorul SUA s-a dus la Ministerul Justitiei: Ce a discutat cu Toader

Luni, 27 Martie 2017, ora 17:42
849 citiri
Ambasadorul SUA s-a dus la Ministerul Justitiei: Ce a discutat cu Toader
Foto: Facebook/U.S. Embassy Bucharest

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a declarat, luni, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca i-a transmis acestuia sprijinul sau si al tarii sale pentru intarirea statului de drept.

"Am fost aici pentru a ma prezenta ministrului Justitiei. Am avut o discutie foarte buna despre istoria cooperarii intre Statele Unite si Romania si l-am asigurat pe ministrul Justitiei de interesul continuu, al meu si al tarii mele, in a-i sustine eforturile de a intari statul de drept in Romania si de a lupta impotriva coruptiei", a spus Hans Klemm, la iesirea din sediul Ministerului Justitiei, dupa intalnirea de aproximativ o ora.

Intrebat daca procurorul-sef al DNA, Laura Kovesi, ar trebui sa demisioneze dupa decizia Curtii Constitutionale privind ancheta in cazul OUG 13, ambasadorul american a precizat: "Nu am discutat despre probleme legate de persoane".

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a sosit, luni in jurul orei 15:30, la sediul Ministerului Justitiei, pentru a se intalni cu ministrul Tudorel Toader.

Vizita are loc in contextul in care ministrul Justitiei a amanat, luni, pentru miercuri, prezentarea rezultatelor evaluarii conducerii Ministerului Public si Directiei Nationale Anticoruptie.

Ministrul Justitiei a declarat, luni, ca nu i-a prezentat primului-ministru concluziile verificarilor de la Parchetul General si DNA, dar ca va vorbi cu premierul pana miercuri, cand va anunta rezultatul analizei. ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA s-a dus la Ministerul Justitiei: Ce a discutat cu Toader" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambasadorul SUA ministrul Justitiei, #ambasadorul SUA intalnire Toader , #Stiri Guvern