Ambasadorul SUA pledeaza pentru integrarea imigrantilor: Am primit un e-mail de la James Bond

Luni, 07 Martie 2016, ora 18:18
684 citiri
Ambasadorul SUA pledeaza pentru integrarea imigrantilor: Am primit un e-mail de la James Bond
Foto: Facebook / Ambasada SUA (Arhiva)

Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania, pledeaza pentru integrarea refugiatilor in Romania, facand trimitere la marile personalitati care au excelat in Statele Unite ale Americii de-a lungul timpului, desi veneau din alte colturi ale lumii.

"Recent am primit un e-mail de la James Bond. Imi dau seama ca acesta nu este numele sau real, ci un pseudonim, dar subiectul abordat era unul serios. Din cuvintele sale, era evident ca isi iubeste foarte mult tara, Romania, si ca este preocupat de bunastarea si viitorul acesteia. Voia sa afle care este parerea mea despre ceea ce el a numit 'invazia musulmana' a Europei. Era ingrijorat cu privire la imigrantii recent sositi pe continent, in special in aceasta tara si mi-a cerut sa comentez subiectul. Am considerat ca este important sa fac acest lucru", se arata intr-un editorial remis Ziare.com.

Hans Klemm precizeaza inca de la inceput ca el insusi este "american de prima generatie".

"Tatal meu a emigrat din Germania si a mers sa lucreze in ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA pledeaza pentru integrarea imigrantilor: Am primit un e-mail de la James Bond" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hans Klemm imigranti Romania, #cote refugiati Romania , #Stiri Guvern