Ambasadorul SUA: Nu intrebati ce poate face Romania pentru voi, ci ce puteti face voi pentru ea

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 16:32
961 citiri
Ambasadorul SUA: Nu intrebati ce poate face Romania pentru voi, ci ce puteti face voi pentru ea
Foto: Facebook/Ambasada SUA

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, s-a intalnit, luni, la Facultatea de Drept, cu studenti ai Universitatii din Bucuresti, carora le-a vorbit despre presedintele John Fitzgerald Kennedy si implicarea civica a tinerilor.

"Nu intrebati ce poate face Romania pentru voi, intrebati-va ce puteti face voi pentru Romania", le-a transmis studentilor Klemm, parafrazand cuvintele fostului presedinte american.

Diplomatul le-a spus tinerilor ca reprezinta noua generatie a tarii si vor deveni "conducatorii acestui frumos pamant" - Romania.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, discutii online cu romanii despre interzicerea fumatului, noul Guvern si vize (Video)

"Asadar, va intreb: ce veti face, viitori lideri ai Romaniei? Veti transforma Romania in locul pe care vi-l doriti, lipsit de coruptie, bazat pe statul de drept, un loc prosper, cu o administratie publica eficienta, capabila, un loc care sa semene mai mult cu restul Europei?

Veti raspunde chemarii la datorie, atunci cand tara ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA: Nu intrebati ce poate face Romania pentru voi, ci ce puteti face voi pentru ea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hans Klemm tineri Romania, #Hans Klemm studenti, #ambasador SUA tineri , #Stiri Guvern