Ambasadorul SUA: Noul guvern primeste o mostenire importanta. Sper sa continue reformele

Joi, 06 Octombrie 2016, ora 12:47
848 citiri
Ambasadorul SUA: Noul guvern primeste o mostenire importanta. Sper sa continue reformele
Foto: Arhiva Ziare.com

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a subliniat ca relatiile dintre Statele Unite si Romania sunt mai puternice ca niciodata si a precizat ca ambele state au anul acesta alegeri foarte importante, sustinand ca spera ca viitorul guvern al Romaniei sa continue reformele incepute de Executivul condus de Dacian Ciolos.

"Statele Unite se apropie de niste alegeri critice, iar Romania va avea si ea alegeri foarte importante. Rezultatul acestor doua alegeri duce la continuarea intaririi relatiilor dintre cele doua tari. (...) Eu cred ca noul guvern care va prim puterea in decembrie va primi o mostenire importanta pe care va construi. Sper ca reformele in politicile publice sa fie continuate, reformele pietei de capital din Romania vor spori investitii locale dar si straine in Romania", a spus Klemm, la Bucharest Forum.

Ambasadorul SUA in Romania a precizat ca atat premierul Ciolos, cat si presedintele Klaus Iohannis, si-au luat un angajament privind relatiile economice dintre SUA si ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA: Noul guvern primeste o mostenire importanta. Sper sa continue reformele" pe Ziare.com

#Hans Klemm Guvern Ciolos, #Hans Klemm alegeri parlamentare 2016 guvern , #Stiri Guvern