Ambasadorul SUA ne spune ce lipseste Romaniei si ce obiectiv de tara ar putea avea

Luni, 01 Februarie 2016, ora 15:56
1275 citiri
Ambasadorul SUA ne spune ce lipseste Romaniei si ce obiectiv de tara ar putea avea

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, crede ca Romania are nevoie de o noua viziune pe viitor si ar putea sa-si stabileasca drept obiectiv de tara cresterea economica puternica.

"In cele din urma, depinde de romani sa isi stabileasca o viziune pentru tara. Multi romani mi-au subliniat ca in anii '90, dupa Revolutie, a fost un consens in tara sa se faca doua lucruri: aderarea la NATO si UE. In 1994 sau asa ceva, in Romania a existat o conferinta cu mai multe partide in care toti delegatii au ajuns la decizia sa semneze o rezolutie care sa consfinteasca aceste obiective.

Si Romania a avut succes, a aderat la UE in 2007 si cativa ani inainte la NATO. Multi romani mi-au spus ca tarii ii lipseste o viziune similara, un obiectiv pe care sa isi concentreze eforturile", a afirmat Hans Klemm intr-o intalnire restransa cu unii reprezentanti mass-media, inclusiv Ziare.com.

Ambasadorul SUA: Romaniei ii lipseste o viziune pentru viitor

In opinia diplomatului american, o posibila cale de actiune ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA ne spune ce lipseste Romaniei si ce obiectiv de tara ar putea avea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hans Klemm Romania autostrazi, #Hans Klemm Romania obiectiv tara , #Stiri Guvern