Ambasadorul SUA, mesaj inainte de alegeri: Ii incurajez pe romani sa nu voteze candidati acuzati de coruptie

Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 13:55
2176 citiri
Ambasadorul SUA, mesaj inainte de alegeri: Ii incurajez pe romani sa nu voteze candidati acuzati de coruptie
Foto: Arhiva Facebook/ Hans Klemm

Ambasadorul SUA la Bucuresti i-a indemnat pe romani sa nu voteze pe 5 iunie "candidatii care au fost acuzati de coruptie". Hans Klemm a subliniat ca aceasta campanie este foarte importanta pentru viitorul Romaniei si a precizat ca acum alegatorii au sansa sa duca mai departe reformele incepute prin votarea alegatorilor integri.

Diplomatul a facut aceste declaratii in cadrul unei mese rotunde la care au participat mai multi jurnalisti, relateaza constantanoastra.ro.

Klemm a apreciat ca actuala campanie electorala "este foarte importanta pentru viitorul Romaniei", pentru ca vine dupa evenimentele din octombrie-noiembrie 2015 - tragedia din Colectiv, demonstratiile in strada, caderea guvernului Ponta si numirea cabinetului Ciolos.

"Acum alegatorii romani au ocazia sa duca mai departe aceasta atmosfera, sa aleaga politicieni integri, care se concentreaza asupra binelui Romaniei. Toate alegerile sunt ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA, mesaj inainte de alegeri: Ii incurajez pe romani sa nu voteze candidati acuzati de coruptie" pe Ziare.com

#Klemm alegeri coruptie , #Stiri Guvern