Ambasadorul SUA la Bucuresti explica de ce Iranul e inca un pericol. Despre Deveselu, propaganda si Crimeea

Luni, 01 Februarie 2016, ora 14:53
1229 citiri
Ambasadorul SUA la Bucuresti explica de ce Iranul e inca un pericol. Despre Deveselu, propaganda si Crimeea
Foto: Ziare.com

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, apreciaza ca elementele scutului antiracheta instalate la Deveselu reprezinta cea mai mare contributie romano-americana la securitatea regiunii si securitatea transatlantica. Diplomatul subliniaza ca propaganda Rusiei impotriva scutului este gresita.

"Investitia facuta de Romania si SUA in Deveselu este cea mai semnificativa contribuitie a celor doua tari, ca sa imbunatateasca apararea Romaniei si tarilor din aceasta parte a Europei, dar si cea mai mare contributie pentru imbunatatirea apararii intregii regiuni transatlantice.

Sistemul de aparare antiracheta care a fost instalat la Deveselu nu este directionat impotriva Rusiei, nu are nimic de-a face cu Rusia, este directionat impotriva potentialei amenintari cu racheta din partea Iranului, amenintare care s-ar putea extinde si in alte parti din Orientul Mijlociu", a afirmat Hans Klemm, luni, intr-o intalnire restransa cu unii reprezentanti mass-media, inclusiv Ziare.com.

Scutul ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA la Bucuresti explica de ce Iranul e inca un pericol. Despre Deveselu, propaganda si Crimeea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambasador SUA scut antiracheta Rusia, #Hans Klemm Deveselu propaganda Rusia, #ambasador SUA flota Marea Neagra , #Stiri Guvern