Ambasadorul SUA avertizeaza: Rusia destabilizeaza securitatea europeana

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 11:44
1289 citiri
Ambasadorul SUA avertizeaza: Rusia destabilizeaza securitatea europeana
Foto: Ziare.com

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a reiterat vineri pericolul reprezentat de Rusia in plan militar, precizand ca Moscova a devenit "extrem de inovatoare" in acest domeniu.

"Pericolele cu care ne confruntam in prezent sunt mult mai complexe decat au fost in orice alta perioada a istoriei recente.

In lumea actuala ne confruntam cu amenintari din toate directiile. La est avem de a face cu o Rusie revansarda care destabilizeaza securitatea europeana.

Rusia a devenit extrem de inovatoare in privinta utilizarii unor tipuri de razboi tipice pentru secolul al XXI-lea, inclusiv razboiul informational, cibernetic si hibrid", a spus Klemm, in cadrul unei declaratii sustinuta la Cluj-Napoca, alaturi de ministrul de Externe Bogdan Aurescu, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

De asemenea, acesta a mai atras atentia si asupra unor pericole, precum terorismul extremist islamic, Brexit-ul, criza financiara din Grecia, precum si presiunea resimtita ca urmare a sosirii ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA avertizeaza: Rusia destabilizeaza securitatea europeana" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hans Klemm Rusia, #ambasador SUA Rusia, #Klemm putere militara Rusia , #Stiri Guvern