Ambasadorul rus in Romania, despre Guvernul Grindeanu: Credem ca va aduce ceva nou

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 09:19
1440 citiri
Ambasadorul rus in Romania, despre Guvernul Grindeanu: Credem ca va aduce ceva nou
Foto: captura Youtube

Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Valery I. Kuzmin, a spus, marti, ca tara sa asteapta de la noul Guvern al Romaniei o dezvoltare a relatiilor ruso-romane.

"Credem ca noul Guvern al Romaniei va aduce ceva nou. Pentru ca istoria recenta nu a fost foarte incurajatoare. Asadar, cu ceva nou speram si ne dorim sa putem inainta si sa dezvoltam relatiile si cooperarea noastra in beneficiul ambelor tari. Pentru ca am observat ca avem interese comune in mai multe domenii.

Ca un exemplu este pretul gazului. Atunci cand la nivel international pretul gazului si al petrolului a scazut, gazul rusesc a devenit mai ieftin decat cel romanesc, astfel ca Romania acum isi pastreaza rezervele proprii in depozite subterane si foloseste gaz mai ieftin, rusesc. Si cand preturile vor urca, vor folosi produsele proprii. Vedeti, suntem atat de aproape unii de altii, traim in aceeasi regiune si avem multe interese comune", a declarat Kuzmin, care se afla in tara noastra, in calitate de ambasador, de ...citeste mai departe despre "Ambasadorul rus in Romania, despre Guvernul Grindeanu: Credem ca va aduce ceva nou" pe Ziare.com

#ambasador Rusia Guvern Grindeanu, #Valery I Kuzmin premier Grindeanu, #Guvernul Grindeanu , #Stiri Guvern