Ambasadorul Romaniei la ONU: Romania sustine implicarea societatii civile in formularea prioritatilor la nivelul ONU

Miercuri, 03 Februarie 2016, ora 11:16
1060 citiri
Ambasadorul Romaniei la ONU: Romania sustine implicarea societatii civile in formularea prioritatilor la nivelul ONU
Foto: Facebook/ United Nations

Autoritatile din Romania coopereaza strans cu societatea civila atat la nivel national, cat si international, iar Bucurestiul sustine implicarea societatii civile in formularea prioritatilor la nivelul Natiunilor Unite, a declarat reprezentantul permanent al Romaniei la ONU, ambasadorul Ion Jinga, in cadrul Forumului Societatii Civile care se desfasoara la New York.

Potrivit comunicatului Misiunii Permanente a Romaniei la ONU, in discursul sau, Jinga a reafirmat importanta rolului pe care societatea civila il joaca in procesul de dezvoltare sociala si a salutat includerea pe agenda forumului a aspectelor privind inegalitatea si dimensiunea sociala.

Ambasadorul a punctat, totodata, necesitatea unor parteneriate de substanta cu societatea civila, atat la nivel national, cat si international, dand ca exemplu situatia din Romania.

"In Romania, autoritatile coopereaza strans cu societatea civila, atat la nivel national, ...citeste mai departe despre "Ambasadorul Romaniei la ONU: Romania sustine implicarea societatii civile in formularea prioritatilor la nivelul ONU" pe Ziare.com

#Ion Jinga ambasador ONU, #Ion Jinga societate civila ONU , #Stiri Guvern