AEP ii raspunde lui Dragnea: Vom elabora, in timp util, legea votului prin corespondenta

Luni, 24 August 2015, ora 21:30
817 citiri
AEP ii raspunde lui Dragnea: Vom elabora, in timp util, legea votului prin corespondenta
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele AEP, Ana Maria Patru, a declarat, luni, ca AEP va elabora, in timp util, proiectul de lege privind votul prin corespondenta pentru a fi aplicat la alegerile parlamentare din 2016.

"Apreciez preocuparea crescanda a actorilor politici pentru votul prin corespondenta si asigur opinia publica de faptul ca AEP va elabora proiectul de lege privind votul prin corespondenta in timp util pentru a fi aplicat la alegerile parlamentare din 2016", a declarat presedintele AEP, Ana Maria Patru.

Presedintele AEP a subliniat ca legea votului prin corespondenta va asigura accesul diasporei la vot doar daca vor fi identificate solutii care sa asigure deopotriva "garantiile de securitate necesare pentru corectitudinea alegerilor cu costuri cat mai mici pentru statul roman".

"Consider ca un astfel de proiect va asigura accesul efectiv al diasporei la vot numai sub conditia identificarii unor solutii sustenabile care sa imbine garantiile de securitate necesare pentru corectitudinea ...citeste mai departe despre "AEP ii raspunde lui Dragnea: Vom elabora, in timp util, legea votului prin corespondenta" pe Ziare.com

#vor corespondenta AEP, #romani diaspora vot corespondenta , #Stiri Guvern